СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТ

Јавете ни се или испратете е-маил порака

Можете да нѐ добиете преку следните контакт детали.

Локација на клиниката

Ул. Водњанска бр.17 1000 Скопје, Северна Македонија

Телефонски контакт

+389 (02) 3147-928Информации за хоспитализирани пациенти
072 214 385

Е-маил адреса

ИСПРАТИ ПОРАКА

Стапете во контакт со нашата клиника

Нашите администратори ќе се обидат да ви одговорат во најбрз можен рок.

Работно време

  • Понеделник - Петок:08 - 16 часот

Амбуланта

  • Понелник - Недела:24 часа

Одделение (дежурна служба)

Барате итна помош?

194

Контакт

Skip to content