За клиниката

Стручна медицинска помош во областа на нефрологијата

Универзитетската клиника врши здравствени услуги кои бараат стручен, организациски и технолошки сложен и мултидисциплинарен здравствен третман од специјалноста нефрологија.

Дополнително, клиниката изградува и спроведува стручно-медицинки доктринарни критериуми во својата област и укажува стручно методолошка помош на здравствените установи од областа на нефрологијата, како и обезбедување со лекови на болнички третираните пациенти.

Барате итна помош?

194

Доколку станува збор за итен случај, јавете на бројот за итни повици 194, а за сите останати информации, стапете во контакт со нашата клиника на следниот линк

Проверете ги слободните термини на нашите доктори

Најновите информации се достапни преку системот Мој Термин

НАШИТЕ ДОКТОРИ

Персонал посветен на грижата за вашето здравје

Често поставувани прашања

Добијте одговор на секое прашање

Направивме листа на најчесто поставуваните прашања поврзани со работењето на нашата клиника. Пред да стапите во контакт со нашиот тим, проверете дали вашето прашањето е во оваа листа.

Прегледот во ЈЗУ Универзитетска клиника за нефрологија се закажува само преку системот Мој термин.

Целосната листа на доктори кои работат на нашата клиника може да ја погледнете на следниот линк.

НАЈНОВИТЕ ВЕСТИ ОД НАШАТА КЛИНИКА

Актуелности и новости

Почетна

Skip to content