Често поставувани прашања

Добијте одговор на секое прашање

Направивме листа на најчесто поставуваните прашања поврзани со работењето на нашата клиника. Пред да стапите во контакт со нашиот тим, проверете дали вашето прашањето е во оваа листа.

Прегледот во ЈЗУ Универзитетска клиника за нефрологија се закажува само преку системот Мој термин.

Слободните термини може да ги погледнете тука.

Целосната листа на доктори кои работат на нашата клиника може да ја погледнете на следниот линк.

Често поставувани прашања

Skip to content